Teren extravilan arabil in Balata, Soimus

Teren extravilan arabil in Balata, Soimus Actualizat in 25.6.2024 , Soimus

  • Terenuri
  • 2505 mp
ID Oferta: 208
de vanzare Pret Vanzare: € 8,750 3.5 comision 0

Descriere oferta

Oferim spre vanzare un teren extravilan situat in Balata, comuna Soimus, judetul Hunedoara. Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate excelenta pentru dezvoltari turistice, rezidentiale sau agroturistice, datorita amplasarii sale strategice si a accesului facil la infrastructura rutiera. Terenul poate fi introdus in intravilan, oferind astfel posibilitati multiple de utilizare.
Caracteristici ale proprietatii:
Suprafata teren: 2505 mp, ideal pentru diverse dezvoltari turistice, rezidentiale sau agroturistice.
Acces la doua fronturi stradale: Un front stradal de 28 m la un drum asfaltat, oferind acces facil si rapid la proprietate. Celalalt front stradal de 163 m la un drum pietruit, asigurand multiple puncte de acces si flexibilitate in utilizarea terenului.
Peisaj si panorama: Proprietatea beneficiaza de un peisaj deosebit si o panorama impresionanta, oferind un cadru natural frumos si linistit.
Pomi fructiferi: In prezent, pe teren se gasesc pomi fructiferi, adaugand valoare si potential pentru dezvoltari agroturistice.
Zona rezidentiala: Terenul este situat intr-o zona cu locuinte, oferind un mediu comunitar si facilitati apropiate, ceea ce il face ideal pentru dezvoltari rezidentiale.
Terenul are potential ridicat pentru diverse dezvoltari datorita peisajului frumos si accesului facil la infrastructura. Fie ca doriti sa dezvoltati o afacere turistica, o proprietate rezidentiala sau un proiect agroturistic, acest teren ofera numeroase posibilitati.
Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0746 053 915. In cazul in care nu putem fi contactati, va rugam sa lasati un mesaj pe WhatsApp si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.
Pret vanzare: 3,5 euro/mp negociabil.

#TerenDeVanzare #Balata #Soimus #Deva #Hunedoara #TerenExtravilan #InvestitieTuristica #ProprietateRezidentiala #ProiectAgroturistic #PeisajDeosebit #Panorama #ZonaRezidentiala

 

Caracteristici

  • Zona:
  • Suprafata: 2505 mp
  • Reper: Balata
  • Fronturi: 2
  • Localizare: Extravilan
  • Deschidere: 27.4 ml

Caracteristici generale

Localizare pe harta